Welkom bij Autobedrijf Van Amstel

Access Denied.

Servicepakketten

Extra zekerheid

Autobedrijf van Amstel heeft ervoor gekozen om met meeneemprijzen te adverteren zodat iedereen verzekerd is de juiste prijs voor een auto te betalen. Voor diegene die meer zekerheid willen hebben bied Autobedrijf van Amstel 4 verschillende servicepakketten aan. Hieronder kun je de verschillende pakketten bekijken. Mocht u er niet uit komen welk pakket het beste bij u past, helpt Van Amstel Auto`s u graag met de juiste keuzen te maken

Klik op de brochure afbeeldingen voor meer informatie

Financiering

Financial Lease; zakelijk financieren

Financial Lease is een financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens, personenauto’s en overige bedrijfsmiddelen zoals machines, inventarissen of computers. Wij rekenen graag de mogelijkheden voor u uit!

Er bestaan twee financieringsmogelijkheden:

  • U betaalt het gehele investeringsbedrag (exclusief BTW) in gelijke maandelijkse termijnen;
  • U bouwt een zogeheten ‘slottermijn’ in, die ongeveer gelijk is aan de restwaarde, waardoor de maandlasten lager voor u uitvallen.

Enkele voordelen van Financial Lease:

  • De mogelijkheid van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving levert u een fiscaal  voordeel op;
  • U betaalt een vooraf afgesproken vast bedrag per maand aan rente en aflossing;
  • Lagere maandlasten dankzij een ingebouwde slottermijn mogelijk;
  • Budgetteerbare kosten dankzij vaste looptijd;
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden.
  • Door het object te financieren behoudt u investeringsruimte voor uw kernactiviteiten en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Verschil tussen Financial Lease en Operational Lease

Het verschil ten opzichte van een Operational Lease is dat u aan het einde van de looptijd economisch eigenaar bent van het object. U bent een startende ondernemer? Financial Lease ook zonder cijfers mogelijk!

U als startende ondernemer heeft nog geen jaarcijfers om te overleggen, dan is het bij Autokan ook mogelijk om zonder cijfers een Financial Lease af te sluiten. Houdt u er dan rekening mee dat er eventueel een aanbetaling plaats moet vinden voor de aanschaf van het object.

U heeft interesse in Financial Lease? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Bel direct

06-26350033

Welkom bij Autobedrijf van Amstel

Als prijs én kwaliteit uw keuze bepalen bij de aanschaf van een bedrijfswagen, dan bent u bij Autobedrijf van Amstel in IJmuiden aan het juiste adres. Wij bieden u de scherpste prijs voor kwalitatief goede (dealer) onderhouden bedrijfswagens. Zo worden alle aangeboden bestelbussen van Autobedrijf van Amstel grondig nagekeken alvorens deze aan u aangeboden worden.
Daarom vindt u bij Autobedrijf van Amstel alleen bedrijfsbussen voorzien van een geldige APK en zijn kilometerstanden aantoonbaar en gecontroleerd. Wij weten precies wat we aanbieden en kunnen dan ook een eerlijke prijs vragen. Een prijs die dankzij onze scherpe inkoop veelal onder de dagwaarde ligt.
Veel vaste klanten weten de weg naar Autobedrijf van Amstel inmiddels te vinden. Dit resulteert in een snel wisselend aanbod in verschillende prijsklassen. Op deze website vindt u altijd een up-to-date overzicht van onze huidige voorraad. Staat de auto die u zoekt er niet tussen, dan kan Autobedrijf van Amstel deze naar wens in opdracht aan u leveren.
Al onze auto`s worden aangeboden tegen internet meeneemprijzen en wij rekenen geen afleverkosten.
Wilt u meer zekerheid dan kunt u kiezen uit een van onze afleverpakketten en/of garantie mogelijkheden via Autotrust garantie.
“Wist u dat wij veelal geen jaarcijfers nodig hebben wanneer u als zakelijke klant wilt financial leasen bij ons?

Tot ziens in onze showroom aan de Dokweg 14 in IJmuiden!

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 18:00 ( in de avond op afspraak)
Zaterdag op afspraak

Wij kunnen tot 21:00 auto`s vrijwaren en op uw naam tenaamstellen.

Autobedrijf van Amstel
Dokweg 14
1976 CA IJmuiden

Wij staan u graag te woord.

Mob:
06-26350033 Dennis
E-mail:
info@autobedrijfvanamstel.nl