035-5247700 info@pstg.nl

Welkom bij PSTG

PSTG is het adres voor reparatie en onderhoud aan uw Porsche.
Samen met zijn team is eigenaar Klaas Willems goed voor 50 jaar Porsche ervaring bij elkaar.
Klaas is zijn Porsche carrière begonnen als technisch medewerker van importeur en Porsche dealer, om vervolgens zijn droom waar te maken als zelfstandig specialist in Huizen .
In deze jaren heeft hij uit eerste hand, en via fabriekstrainingen de benodigde kennis en kunde opgebouwd. Deze kennis wordt door het gehele team bijgehouden en uitgebreid d.m.v. trainingen.

PSTG beschikt over diverse hi-Tech diagnose apparatuur waarmee we de nieuwste Porsche’ s kunnen uitlezen/onderhouden en coderen , we zijn tevens erkend DiagnoseXpert .
We staan 6 dagen in de week klaar voor u en uw Porsche , u kunt altijd vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons team en onze koffie !

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats komt, dan is uw auto bij ons in goede handen.

Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd van te voren weten.
Wij kunnen er dan eventueel voor zorgen dat er vervangend vervoer voor u beschikbaar is.

In het kort, levert DiagnoseXpert PSTG de volgende diensten:

 • Onderhoud en reparatie voor alle Porsche ’s
 • Schadetaxatie en herstel
 • Diagnose en coderen van regelapparaten
 • Revisie van motoren
 • Spoelen van automaat-bakken (voor alle merken auto’s)
 • Restauratie
 • Bandenservice en uitlijnen
 • APK keuringen
 • Aankoopkeuringen en transport ( ook op locatie binnen Europa)
 • Aan en verkoopbemiddeling van Porsche occasions
 • Race & rally onderhoud

“Laat uw toekomstige Porsche voor aankoop keuren”

Ons advies: laat uw Porsche altijd vooraf keuren. Dus voordat u een koopcontract tekent of de auto betaalt. Want als de Porsche technische mankementen heeft, dan wilt u daar van op de hoogte zijn toch?

Met onze aankoopkeuring weet u vooraf exact wat de technische staat van de Porsche is. Onze keurmeester geeft u een persoonlijk aankoopadvies, inclusief een uitgebreid verslag.

Zo kunt u de Porsche met een gerust hart aanschaffen, óf uzelf behoeden voor mogelijk duizenden euro’s aan reparatiekosten.

Technisch verslag met persoonlijke toelichting

Na de keuring ontvang u een technisch verslag. Daarin staat alles beschreven wat we tijdens de inspectie gecontroleerd hebben.
U kunt er ook voor kiezen om niet bij de keuring aanwezig te zijn. In dat geval word u direct na de keuring gebeld. Het rapport wordt dan telefonisch met u doorgenomen. U ontvangt het rapport dezelfde dag per mail.

Aankoopkeuring op locatie elders

Is het onhandig om de auto te verplaatsen of staat deze in het buitenland, dan kunnen wij de aankoopkeuring ook op locatie elders uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Tevens kunnen wij ook het transport verzorgen na keuring op locatie.

Met een vertrouwd gevoel

PSTG bemiddeld tussen kopers en verkopers van klassieke en moderne Porsche’s.  Ons grote netwerk en internationale connecties leveren met grote regelmaat de perfecte match op tussen koper en verkoper. Doordat wij vrijwel alleen uit ons eigen netwerk bemiddelen kennen wij de auto’s en potentiële kopers. Wij weten wat u wil verkopen en kennen de potentiële koper van uw auto bij naam, dat is onze manier van werken.

Auto aan- en verkoop bemiddeling

Heeft u een Porsche te koop die u graag met een goed gevoel wil verkopen? Wij kunnen u in contact brengen met een ander liefhebber die juist op zoek is naar een dergelijke auto.
Of bent u op zoek naar een bepaalde auto? Wij kennen de eigenaar van uw toekomstige droomauto en brengen u dan ook graag  in contact. Kosten worden vooraf met u afgesproken .
Meer weten over de mogelijkheden? En wat wij PSTG voor u kunnen betekenen?   Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Ook het transport van uw Porsche kunnen wij voor u uit handen nemen.
Wij hebben een eigen Oprijwagen en kunnen uw auto overal binnen Europa transporteren.
Mail of bel om de eventuele mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

PSTG
Ambachtsweg 49
1271AL Huizen

Telefoon: 035-5247700
Mobiel: 06-50525348
E-mail : info@pstg.nl

U bent van harte welkom!

Maandag08:00 – 17:00
Dinsdag08:00 – 17:00
Woensdag08:00 – 17:00
Donderdag08:00 – 17:00
Vrijdag08:00 – 17:00
Zaterdag09:00 – 11:00
ZondagGesloten